Geen rivaliteit!

 

Gewoon een snel bericht om duidelijk te maken dat er absoluut geen rivaliteit is vanuit onze kant richting "De Duysteremarkt". We hebben niets dan respect voor dat fantastische evenement. Daarom hebben we bijvoorbeeld rekening gehouden met het prikken van een datum, dat doen we een paar maanden van elkaar af.

 

Wij denken dat er nog zeker ruimte is voor een soortgelijke beurs. Kijk bijvoorbeeld naar het aantal stripbeurzen, fantasybeurzen, tattooconventies, reptielenbeurzen, muziekfestivals en kunstmarkten - ze kunnen allemaal naast elkaar bestaan en bieden allemaal unieke ervaringen. Zelfde thema, toch anders. 

 

Ons doel is niet om het aantrekkelijker te maken voor standhouders of publiek om onze beurs te bezoeken in plaats van "De Duysteremarkt". Zo zorgen we dat het bijvoorbeeld financieel niet aantrekkelijker is om op ons evenement te wachten. We willen gewoon de geweldige gemeenschap van rariteitenliefhebbers voorzien van nog een handelsplatform omdat je als Rariteitenverkoper bijna altijd op een beurs staat die niet daar op gericht is en altijd maar geluk moet hebben dat er publiek is dat jouw booth toevallig tegen het lijf loopt.

 

Wij hopen dat er zowel vanuit "De Duysteremarkt", als ook publiek en standhouders geen rivaliteit is. We zijn zelf namelijk groot fan van "de duysteremarkt" en sporen iedereen aan om daar zeker naartoe te gaan. 

 

Gelukkig krijgen wij heel veel positieve feedback van standhouders die verheugd zijn te mogen staan op nog een rariteiten platform! 

 

We hopen op jullie begrip. 

 

-team "De rariteitenbeurs"