Welkom bij De Rariteitenbeurs

Over De Rariteitenbeurs

Datum: 01-06-2024 10:00 tot 21:00 Locatie: Armenstraatje 1/4, Zandvliet (Antwerpen)

Ben je een liefhebber van rariteiten, kunst, botten, fossielen, gesteente, mineralen, en curiosa? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar unieke spullen? Dan is de rariteitenbeurs de perfecte plek voor jou. Wij bieden een verzamelplaats voor liefhebbers en verkopers van zeldzame en fascinerende items.

Op onze beurs kunnen standhouders hun unieke verzameling tentoonstellen en verkopen. Of je nu op zoek bent naar antieke curiosa, prehistorische fossielen, schitterende mineralen, of boeiende tarotkaartlezingen, je vindt het hier allemaal.

Wat je kunt verwachten

1. Diverse Stands

Onze beurs biedt een breed scala aan kraampjes met rariteiten, kunst, botten, fossielen, gesteente, mineralen, en curiosa. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon nieuwsgierig, er is voor ieder wat wils.

2. Tarotkaartlezingen

Laat je toekomst onthullen door een professionele tarotkaarten lezer. Ontdek de mysteries van het universum en krijg inzicht in je levenspad.

3. Cafetaria

Geniet van een smakelijke maaltijd of een verfrissend drankje in onze cafetaria. We bieden een breed scala aan (warm) eten en drinken, perfect om even bij te komen tijdens je bezoek.

Tickets en Openingstijden

  • Data: 01-06-2024
  • Openingstijden: 10:00 tot 21:00 

Koop je tickets voor De Rariteitenbeurs HIER! en beleef een dag vol verbazingwekkende ontdekkingen en unieke ervaringen.

Locatie

'T Noorden

Armenstraatje 1/4

2040 Zandvliet (Antwerpen)