Reactie plaatsen

Reacties

Veracious_Lupus
18 uur geleden

Heb heel erg genoten om op deze beurs als standhouder te staan. De sfeer was heel aangenaam en alles was heel goed geregeld, ook qua communicatie!! De diversiteit en uniekheid van zowel de standhouders als hun aangeboden creaties en schepsels is super. Kijk uit naar een volgende editie 🖤🦇

Kris lievens
5 dagen geleden

Was een goede eerste editie , hopelijk volgen er meer.. volg me op : skull_bone_collector

Flesh wear
6 dagen geleden

Het was een leuke gezellige beurs.
Bedankt dat we met onze shop mochten komen.
We hebben een top dag gehad.
Hopelijk volgend jaar weer 🙏🫣

The oRRRoRRR
9 dagen geleden

Super relaxe sfeer, leuke vendors, powerful music, awesome rariteiten en good food. The oRRRoRRR heeft zich prima vermaakt op deze 1e editie. Wij kijken al uit naar de volgende.

Mugs & Myths
9 dagen geleden

Echt een hele leuke beurs! Ik ben de volgende keer zeker weer van de partij als standhouder.
Ik heb geweldige nieuwe mensen ontmoet en gesproken. De sfeer was heel relaxed. Het assortiment was erg divers. Het was mooi om te zien hoeveel kunstenaars er tussen zaten. Dit zorgt echt voor een mooie afwisseling.

Dwaalspoor
10 dagen geleden

Ik ben met een blij hart en leuke aankopen na deze editie naar huis gegaan. Ik wou als vendor absoluut de tijd nemen om zelf op zoek te gaan naar fijne dingen en een praatje te slaan met andere artiesten. Puike organisatie! De volgende editie wil ik niet missen. Count me in! @dwaalspoor_sporeprints

Demi Amuca Art
10 dagen geleden

Hele toffe beurs, top georganiseerd voor een eerste keer en een hele goede vibe. Ook is de organisatie heel goed te bereiken voor vragen van standhouders wat ik erg waardeer. Ook dat ze op het evenement even een praatje komen maken met alle standhouders is top zo kan iedereen feedback gelijk doorgeven en kunnen we een volgende editie alleen maar nog mooier maken. Ik heb echt een heerlijke dag gehad en veel mooie mensen leren kennen als standhouder.

The Butcher Ink
10 dagen geleden

Wat een leuke beurs!
Zeer goed geregeld,
Je kan er van alles halen, van horror schedels tot mooie kleine ingelijste vlinders, deze beurs is van alle markten thuis, zet ‘m alvast op je bucketlist voor volgend jaar!
Tot de volgende editie!

Caro Beyers/ Cryptid Creations
10 dagen geleden

Het was een gezellige en fantastische eerste editie van de rariteitenbeurs! Ik nam als standhouder deel en was erg tevreden met de organisatie. Ik schrijf me zeker in bib de volgende editie!

Wandering Chaos
10 dagen geleden

2024 was de eerste editie van De Rariteitenbeurs en die is meteen goed van start gegaan!
Wij waren aanwezig met onze stand van Wandering Chaos, nog nooit heb ik eerder op een beurs mee gemaakt dat de communicatie naar standhouders zo goed was.
Er hing een fijne sfeer over de hele beurs, het eten was goed, de stand waren gevarieerd, al met al een zeer geslaagde dag, wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende editie!